Hvordan fikse en eMachines M5310 Som Er Overoppheting

EMachines 5310 er en laptop med en innebygd trådløst kort. Etter det ble lansert, ble mekaniske problemer oppdaget, for eksempel overoppheting. Overoppheting forårsaker den bærbare til å stenge ned til den er avkjølt. En profesjonell verksted kan rengjøre 5310 for å redusere muligheten for overoppheting, men kostnaden kan være høy. Bruk noen enkle teknikker for å redusere overoppheting problem, sparer kostnaden ved å bruke en profesjonell.

Bruksanvisning

1 Slå av den bærbare datamaskinen og ta ut batteriet. En overspenning kan ødelegge bærbare elektronikk. Arbeid på den bærbare datamaskinen mens den er slått opp er ekstremt farlig.

2 Fjern frontpanelets festeskruer. Vend den bærbare over på et brettet håndkle. På bærbar PC bunnen er to store sølvskruene. Bruk en stjerneskrutrekker til å fjerne disse skruene. Plasser skruene i en plastpose.

3 Ta av frontpanelet. Under bunnen av skjermen er en svart plastpanel. Løft panelet opp. De tre skruene som holder tastaturet på plass er plassert her.

4 Hvordan fikse en eMachines M5310 Som Er Overoppheting

Bruk en stjerneskrutrekker som passer godt inn i skruen hode.

Skru av tastaturets festeskruene. Bruk en stjerneskrutrekker til å fjerne de tre festeskruene. Legg dem i en egen plastpose.

5 Fjern tastaturet. Etter at skruene er fjernet, flip tastaturet over, være forsiktig med å trekke på flatkabelen som kobler tastaturet til hovedkortet.

6 Ta ut viften. Bruk en stjerneskrutrekker til å fjerne fan tre settskruer. Løft viften ut av monteringshull. Lå viften rett ved siden av den åpne hulrom. Ikke strekke ledningene som kobler viften til hovedkortet.

7 Rengjør viften. Bruk trykkluft til å blåse ut viften og kammeret det sitter i. Sørg for å blåse ut hele området.

8 Monter viften og tastatur. Plassere viften tilbake i stilling. Skru festeskruene inn i gjengede hull. Sett på tastaturet og skruer. Sett frontpanelet. Snu datamaskinen og skru de to panelskruene tilbake på plass.

9 Åpne harddisken og RAM tilgangspanelet. Panelene er plassert på undersiden av den bærbare datamaskinen. Platene holdes på plass ved hjelp av en enkelt skrue. Bruk en stjerneskrutrekker til å fjerne hver skrue. Fjern begge panelene.

10 Blås ut bærbare elektronikk. Start med harddisken hulrom. Løft forsiktig harddisken ut. Plasser trykkluft kan munnstykke inn i åpningen og bruke trykkluft til laptop interiør. Påfør luft i minst 60 sekunder. Nok luft vil blåse gjennom det indre for å fjerne det meste av skitt fra kjøleribben. Lukk panelet og stram festeskruen.

11 Blås ut RAM rommet. Bruk trykkluft til å blåse støv og rusk ut av RAM hulrom. La RAM kortene på plass. Anvende luft i 30 sekunder. Lukk panelet og stram festeskruen.