Hvordan fikse en HTTP 500 Internal Server Error

Hvordan fikse en HTTP 500 Internal Server Error


En intern 500-feil er en Internet Information Services (IIS) som svar på i feil konfigurasjon eller kodefeil. Når feilen oppstår, er det nettbruker vist en server status og web-sider på nettstedet ditt er ikke lastet. En 500 serverfeil kan koste selskapene salgsinntekter, slik at administrator trenger for å løse problemet raskt. Problemet kan løses ved å gjøre noen konfigurasjonsendringer i IIS-server.

Bruksanvisning

1 Klikk på Windows Start-knappen og velg "Control Panel". I dette vinduet dobbeltklikker du på "Administrative Tools" ikonet og dobbeltklikk deretter "Internet Information Services". Dette åpner IIS konsollen.

2 Klikk på ikonet merket "Default Web Site" på venstre side av vinduet. Dette laster en liste av kataloger og filer på høyre side av vinduet.

3 Høyreklikk "Localstart.asp" og velg "Properties". Dette åpner en eiendom vindu. I det nye vinduet, klikk på "File Security" fanen.

4 Klikk på "Edit" knappen som ligger i "Anonym tilgang og autentisering kontroll" delen av eiendommen vinduet. I dialogboksen som vises, fjerner du merket merket "Anonym tilgang."

5 Klikk på "Lagre" knappen og åpne nettsiden i nettleseren din. Nettstedet skal vise sider regelmessig, og brukeren skal ikke se en 500-feil.