Hvordan fikse en knapp på en bærbar PC

Hvordan fikse en knapp på en bærbar PC


Det er bare et spørsmål om tid før en tast på tastaturet bestemmer seg for å gå rogue. Tastaturet er bare festet med et par små hengsler og litt lim, så ikke bekymre deg når en kommer løs eller begynner å vingle. Sjekk komponentene på knappen for å sørge for at ingenting er brukket. Hvis noen deler av nøkkelen eller hengsler er ødelagt eller mangler, må du kanskje å bestille reservedeler.

Bruksanvisning

1 Ta av nøkkel ved siden av knappen som trenger reparasjon. Lirk knappen opp med neglene eller en pinsett ved å skyve det fra forsiden til baksiden. Ikke bekymre deg hvis du trenger å bruke litt makt, men prøv ikke å rive knappen off for hardt. Du ønsker ikke å miste noen komponenter ved å sende dem flyr over rommet.

2 Se på nøkkelen sted som du nettopp fjernet knappen. Legg merke til de to plasthengslene som holder knappen på plass, og den lille gummi cup i sentrum som gir knappen sin sprett. Hvis noen av disse komponentene mangler fra din brukket nøkkel, må du bestille deler for å fikse det på riktig måte (se "Ressurser").

3 Legg hengslene ned på brukket nøkkel sted nøyaktig slik de vises på tasten ved siden av den. Det er fire tilkoblinger hvor plastholderen hengsler på tastaturet. Sett hvert hjørne inn i hakkene på tastaturet og erstatte nøkkelen lokket ved å sette den på plass og trykke ned til det klikker.