Hvordan fikse en Loose Tast inn en HP laptop-tastatur

Bærbare tastaturer ta mye av misbruk. Med de forskjellige skrive stiler og de forskjellige mengder av kraft som påføres av tastene kan de løsne opp eller falle av. Hvis du oppdager at en eller flere av dine bærbare tastene er i ferd med å løsne, kan du ofte reparere eller erstatte enkelte tastene for lite penger. Bærbare tastene er laget av tre deler - nøkkelen cap, holderen klipp og silikon membran.

Bruksanvisning

1 Trykk hardt ned på tasten for å se om den smetter tilbake på holderen klippet. Hvis ikke, kan en av de viktigste delene bli brutt.

2 Fjern løs nøkkelen cap. Tastene kan fjernes fra tastaturet ved å trekke oppover fra øvre venstre eller høyre hjørne av tasten.

3 Bruk forstørrelsesglasset for å se på undersiden av nøkkelen lokket og kontroller for eventuelle skader på klippene. Hvis noen av klippene er brutt, vil nøkkelen lokket må byttes.

4 Bruk forstørrelsesglasset for å se på tappene på holdeklemmene på tastaturet. Hvis noen av kategoriene er brutt, kan nøkkelen lokket ikke helt sikre seg til holderen klipp, og det må byttes ut.

Hint

  • Hvis du har noen ødelagte taster, kan du kjøpe individuelle nøkler og deler på nettet.