Hvordan fikse en Mailer Daemon fra Craigslist

Du kan få en "Mailer Daemon" melding fra Craigslist når du sender et svar til en postet reklame. Dette kan skje på grunn av en rekke grunner - for eksempel som noen ganger er tilfellet med vanlig e-post, kan du ha skrevet inn feil e-postadresse eller har tatt vedlegg med e-posten som overstiger Craigslist er vedlegg grensen. I andre tilfeller, annonsen kan rett og slett ha blitt slettet.

Bruksanvisning

1 Sjekk e-postadresse for å sørge for at det ikke er noen feil i det. Last inn annonse i et nytt nettleservindu eller fane og sammenligne hva du har skrevet i "Til" -feltet med hva som vises i Craigslist annonsen.

2 Last den åpne annonsen for å sørge for at det fortsatt eksisterer. Hvis en "dette oppslaget har blitt fjernet av brukeren og vil bli slettet fra Craigslist Kort tid" vises feilmeldingen, postering - og den anonyme e-postadressen Craigslist opprettet bruker - har blitt slettet.

3 Pass på at du ikke feste for mange store filer til e-posten. Som på tidspunktet for offentliggjøring, er Craigslist er grensen for vedlegg på e-post du sender til sine anonymiserte adresser 5 MB, så hvis vedleggene overstiger dette, fjerner du en eller flere av dem og sende.

Hint

  • Selv om det kan være irriterende å se meldinger fra Mailer Daemons i innboksen din, gjør en vane av å lese dem. De omfatter nesten alltid årsaken til at de har blitt sendt, som kan hjelpe deg med å rette problemet.