Hvordan fikse en Online Virus

Hvordan fikse en Online Virus


Hvis datamaskinen er infisert med et virus fra en online kilde, vil vanligvis en oppdatert virusskanner kunne fikse det. Men problemet med online virus, spesielt trojanske nedlastere, er at de vil fortsette å installere nye virus på maskinen din selv mens du prøver å skanne og fjerne dem. For å holde dette skjer, må du fjerne viruset 'evne til å koble til Internett, som vil tillate deg å fjerne virus uten mer blir lagt til i prosessen.

Bruksanvisning

1 Oppdater antivirusprogram hvis det er mulig. Dette vil vanligvis kreve en tilkobling til Internett. Oppdatere virusskanner vil sikre at du kan fjerne de nyeste virus som programmet kan oppdage.

2 Koble nettverkskabelen fra baksiden av datamaskinen tårnet. Dette vil fjerne muligheten for at viruset å laste ned flere trusler under rengjøringen.

3 Restart datamaskinen og trykk på "F8" -knappen gjentatte ganger til et oppstartsmenyen vises.

4 Velger å starte i "Safe Mode" uten nettverk fra menyen og gjør at datamaskinen kan starte opp. Dette vil starte datamaskinen med bare de grunnleggende programmer som kjører, og vil bidra til å deaktivere eventuelle automatiske virus.

5 Kjør en full scan med virus scan programmet. Dette kan ta litt tid å fullføre, men vil rense datamaskinen mer fullstendig. Du må kanskje kjøre mer enn én type virus skanner for å finne alle varianter av disse truslene.

6 Restart datamaskinen og la den laste inn normal modus. Virusskanneren vil mest sannsynlig be deg om å starte på nytt når skanningen er fullført.

7 Koble nettverkskabelen til datamaskinen tårnet. Det skal være trygt å koble til Internett med truslene fjernet.