Hvordan fikse en R6034 Runtime Error

Hvordan fikse en R6034 Runtime Error


En R6034 Runtime Error kan føre til problemer i datamaskinen, så det er viktig å fjerne den så snart som mulig. Denne feilen kommer vanligvis fra en skadet windows-registret. Det er kjent for å skje med Internet Explorer, Firefox og Google Chrome. Du kan også få denne feilen når du slår av datamaskinen. Ved hjelp av en god registret renere og en virusskanner vil fikse R6034 runtime error.

Bruksanvisning

1 Last ned virusskanning. Mange gratis versjoner er tilgjengelig på Internett for umiddelbar nedlasting (se Ressurser). Etter nedlasting av filen, klikker du på innretningen linken og følg instruksjonene på skjermen for å installere den på datamaskinen.

2 Last ned en registret rengjøring programvare for å skanne Windows-registret for feil (se Ressurser). Last ned filen ved å klikke på innretningen linken og følg instruksjonene på skjermen for å installere den på datamaskinen.

3 Klikk "Start", deretter klikker du på pilen til høyre for "Shutdown" og deretter "Start på nytt." Når maskinen starter opp, og du ser den maskinvaren som er oppført, klikker du på "F8" tasten på tastaturet flere ganger til du ser Windows 7 vinduet Avanserte oppstartsalternativer. Velg "Safe Mode" alternativet ved hjelp av piltastene på tastaturet. Trykk "Enter" og den vil starte opp i sikkermodus. Logg på datamaskinen din og du vil være i Windows 7 sikkermodus.

4 Åpne antivirusprogramvaren du lastet ned og se etter oppdateringer. Når den er ferdig med å oppdatere, kjøre en virus scan og la det løse eventuelle problemer.

5 Åpne Register renhold programvare du laster ned og la det skanne registeret for feil. Det vil automatisk fikse eventuelle feil funnet.

6 Klikk "Start", deretter klikker du på pilen til høyre for "Shutdown". Velg "Start" for å starte datamaskinen på nytt tilbake til normal modus.