Hvordan fikse en Tette blekkpatron på en Brother MFC-3440C

Hvis du noen gang har kjøpt inn nye blekkpatroner for Brother MFC-3440C, du allerede vet hvor dyrt disse patronene kan være. Med så mye penger på spill, det bare er fornuftig å få så mye liv ut av hver patron som du kan. Til tider kan selv relativt nye blekkpatroner bli Tett og skadet, og når det skjer de ikke vil fungere skikkelig. Tar tid å rense disse tilstoppede blekkpatronene kan berge dem og spare deg for mye penger.

Bruksanvisning

1 Ta blekkpatronene fra MFC-3440C og sitte dem på arbeidsflaten med metallkontaktene vendt opp. Dypp en bomullsdott i varmt vann og rengjøre hele metalloverflaten nøye. Fortsett rengjøring av metalloverflaten til alle papirstøv og blekkrester fjernes. Hvis kassetten er alvorlig tilstoppet, må du kanskje bruke isopropylalkohol i stedet for varmt vann for å rengjøre den.

2 Tørk av patronholdere i MFC-3440C skriver for å fjerne eventuelt papir støv og blekkrester. Fortsett å rengjøre transportøren inntil kluten kommer bort ren. Sett blekkpatronen tilbake i skriveren og sende en testside til enheten.

3 Kjør blekkstrålerengjøringsprogrammet som fulgte med Brother-skriveren. De nøyaktige instruksjoner for å kjøre rengjøringsprogrammet varierer fra modell til modell, så ta kontakt med eiere manual for nærmere detaljer. Klikk på skriverikonet på oppgavelinjen, hvis man er til stede. Dette vil starte kontrollsenteret for Brother-skriveren, slik at du kan kjøre rengjøringsprogrammet derfra.