Hvordan fikse en Thumbnail i Wordpress

Når du laster opp et bilde til din WordPress nettstedet WordPress oppretter automatisk en mindre versjon av bildet kalles en "thumbnail". WordPress skaper kvadratiske miniatyrbilder som standard. Hvis du laster opp et bilde som ikke er firkantet WordPress kan beskjære ut et element av bildet du vil skal vises i miniatyr. Fordi den automatiske miniatyrskapningen i WordPress ikke alltid beskjære bildet slik at du vil at det skal, gir WordPress deg muligheten til å fikse miniatyr ved å beskjære dem manuelt.

Bruksanvisning

1 Åpne "Media" på venstre side av WordPress dashbordet og klikk deretter på "Library".

2 Plasser musepekeren over bildet som du vil korrigere. En "Edit" linken vises.

3 Klikk på "Rediger" ved siden av bildet. WordPress viser "Edit Media" siden for dette bildet.

4 Klikk på "Rediger bilde" -knappen.

5 Klikk på "Beskjær" knappen på venstre side av verktøylinjen over bildet.

6 Klikk og dra med musepekeren til å tegne en skisse fra øvre venstre til nedre høyre hjørne av området du ønsker WordPress å opprette den nye miniatyr fra.

7 Klikk på "Thumbnail" -knappen under "Bruk endringer på:" på høyre side av vinduet for å endre miniatyrbildet uten å beskjære den store versjonen av bildet.

8 Klikk på "Beskjær" -knappen igjen. WordPress oppretter en ny miniatyrbilde fra området som du har valgt.

9 Klikk på "Lagre" -knappen under bildet. WordPress genererer nye miniatyrbilde og sender deg tilbake til "Edit Media" -siden.

Hint

  • Du kan også endre beskjæring av et miniatyr bilde ved hjelp av denne metoden på det tidspunktet at du laster den i WordPress, eller ved å klikke på bildet i innlegget redigering skjermen og så klikke på bildet formet ikon som vises i øvre venstre hjørne av bildet.