Hvordan fikse en tidskode i VOB

En tidskode er numerisk sekvens som identifiserer hver ramme i et videospor. Feil i en video tidskode kan føre til hakkete avspilling eller fil korrupsjon. Likevel kan brukere forsøker å reparere ødelagte tidskoder ved å importere sine problematiske videoer inn i et program som All Media Fixer, VideoReDo Plus eller MPEG Streamclip. Disse programmene kan beregne tidskoder og eksport kopier av videoen som er riktig indeksert. I tillegg til å være i stand til å reparere tidskoder, disse programmene støtter VOB som en inngang format.

Bruksanvisning

All Media Fixer

1 Last ned og installer All Media Fixer. Starte programmet.

2 Gå til "File" og velg "Legg til fil." Browse for VOB fil i filutvalgsvindu. Velg elementet og klikk "Åpne".

3 Gå til "Verktøy" og velg "Fix". Den "Kontroll og Fikse" vinduet vil laste. All Media Fixer vil analysere VOB-filen for feil og reparere det tilsvarende. Søknaden vil vise lagringssted for video med reparert tidskode når den har blitt kodet. Mediene vil lagres i samme format og lagringssted som VOB fil.

VideoReDo Plus

4 Last ned og installer VideoReDo. Starte programmet.

5 Gå til "File" og velg "Open Video." Browse for VOB fil i filutvalgsvindu. Velg elementet og klikk "Åpne".

6 Gå til "Verktøy" og velg "QuickStream Fix". Denne funksjonen vil automatisk beregne tidsstempler i VOB-filen og eksportere en kopi av videoen som har en reparert tidskode. VideoReDo video encoder vil laste.

7 Klikk på "..." -knappen i "Output Stream" -feltet. En fil-lagring åpnes. Velg et lagringssted og skriv inn et filnavn for video med reparert tidskode. Åpne "Lagre som type" pull-down menyen og velg ønsket format for media. Klikk på "Lagre".

8 Klikk på "Start QuickFix." En bekreftelsesmelding vises når videoen med den reparert tidskode har blitt kodet.

MPEG Streamclip

9 Last ned og installer MPEG Streamclip. Starte programmet.

10 Gå til "Window" på programmet menyen og velg "Preferences". Et programmerings skjermen vil laste. Sjekk "Fix bekker med data pauser" og klikk "OK."

11 Gå til "File" og velg "Åpne fil ..." Browse for VOB fil i filutvalgsvindu. Velg elementet og klikk Følgende dialogboks vil dukke opp "Open.": "Advarsel: Strømmen kan ha tidskode pauser." Klikk på "Fix nå" -knappen i dialogboksen. En "Fix tidskode Breaks" vinduet vil laste. Klikk "Fortsett." MPEG Streamclip vil reparere VOB filen tidskode og jevn videoavspilling.

12 Gå til "File" og velg "Eksporter til andre formater." MPEG Streamclip video encoder vil laste. Åpne "Compression" pull-down menyen og velg ønsket format for video med reparert tidskode. Angi eventuelle tilpassede kodingen parametere og klikk "OK." En fil-lagring åpnes.

1. 3 Skriv inn et filnavn for output filen og velg et lagringssted. Klikk på "Lagre". En bekreftelsesmelding vises når videoen med den reparert tidskode har blitt kodet.

Hint

  • All Media Fixer og VideoReDo Plus er lisensiert programmer som kan brukes gratis på en begrenset prøveordning, mens MPEG Streamclip er helt gratis å laste ned og bruke. Og, mens All Media Fixer og VideoReDo Plus er bare kompatibel med Windows, MPEG Streamclip er tilgjengelig i versjoner for Windows, Mac og Linux-systemer.