Hvordan fikse en Windows XP Professional Kode 19 Feil

Hvordan fikse en Windows XP Professional Kode 19 Feil


Hvis datamaskinen har kjørt fint frem til nylig, og du har begynt å motta Microsoft Windows Kode 19 Feilmeldinger når du prøvde å kjøre enkelte enheter, for eksempel et modem eller skriver, så er det mulig noen av driverne må installeres på nytt.

Bruksanvisning

Hvordan fikse Microsoft Windows-kode 19 feil

1 Gå til Min datamaskin på skrivebordet eller i Start-menyen og velg Egenskaper. I Egenskaper, velg kategorien Maskinvare og deretter gå til Enhetsbehandling.

2 Velg enheten som har vært å sende ut Kode 19 feil. Høyreklikk på enheten og trykk Egenskaper. I Egenskaper, gå til kategorien Generelt, og deretter Feilsøk. Velg veiviseren for feilsøking og kjøre den. Velg trinnene oppløsning det antyder. Hvis dette løser problemene dine, er du ferdig. Hvis ikke, fortsette å lese.

3 Ty til å avinstallere og installere driverne av problemet enheten. Først avinstallere de gamle driverne ved å gå inn i enheten Eiendom boksen og trykk på kategorien Drivere. Klikk på Avinstaller, og følg instruksjonene før den er ferdig. Start datamaskinen på nytt når oppgaven er fullført.

4 Gå til Enhetsbehandling etter at datamaskinen har startet og traff på handlingsknappen. Klikk på Skann for å se etter eventuelle maskinvareendringer, og følg instruksjonene.

5 Last enhetens drivere. Hvis du ikke har driveren disker på hånden, gå til produktets hjemmeside og laste ned de riktige driverne på datamaskinen. Followe retninger blir du bedt om å gjøre for riktig installasjon. Start datamaskinen på nytt, og liker å være Kode 19 feil.