Hvordan fikse Gmail omdirigeringer

Gmail-brukere som trenger å omdirigere post fra Gmail-kontoen til en annen e-postkonto kan du gjøre det ved hjelp av Gmail-funksjonen for videresending. E-postadresser ikke alltid være den samme, imidlertid, og du må kanskje fikse Gmail omdirigere slik at meldinger som sendes til Gmail-kontoen din blir videresendt til en annen adresse. Du kan lære hvordan du kan fikse din Gmail omdirigeringer i bare noen få trinn.

Bruksanvisning

1 Logg deg på Gmail-kontoen på Gmail.com.

2 Klikk på tannhjulikonet øverst til høyre på skjermen for å vise en rullegardinmenyen, og klikk på «E-postinnstillinger."

3 Åpne "Videresending og POP / IMAP" tab.

4 Klikk på drop-down boksen ved siden av teksten som sier "Videresend en kopi av innkommende post til." Dette viser adressene du har satt opp for epost omdirigering. Hvis du trenger å fikse denne innstillingen slik at e-post blir sendt til en annen adresse, velger du den adressen i listen og klikk "Lagre endringer". Hvis denne adressen ikke er til stede, klikk på "Legg til en adresse" -knappen og fortsett til trinn 5.

5 Skriv inn e-postadressen som du vil omadressere post og klikk "Next".

6 Sjekk innboksen til adressen du har angitt. Gmail vil sende deg en bekreftelseskode som du må oppgi. Skriv inn koden og klikk "Bekreft" -knappen for å fullføre legge den nye viderekobling adresse til Gmail-kontoen.