Hvordan fikse håret når Opprette 3-D tegn på iClone

Du har noen flotte 3-D figurer i iClone debut animasjon, men noen har en dårlig hår dag. Ikke svette det; du lett kan fikse disse iClone tegn som follicularly utfordret. Her er hvordan du kan fikse håret når du oppretter 3-D figurer i iClone.

Bruksanvisning

1 Åpne en karakter med et bilde som allerede er importert for ansiktet. Du vil se at noen av detaljene i bildet, for eksempel eksisterende hår, vil forstyrre iClone er automatisk generert funksjoner.

2 Åpne "Tools" drop-down menyen og velg "Texture". Dette bringer deg til en ny skjerm med det originale bildet til høyre og din iClone karakter-in-the-making til venstre.

3 Velg "Smudge" -verktøyet, som er "finger" -ikonet, og fjerne noen detaljer som forstyrrer utseendet til karakteren din. Dette kan inkludere ansiktshår, striper av farge eller andre slike uregelmessigheter. Verktøyet renser også opp uønskede skygger.

4 Klikk "Verktøy" igjen og denne gangen velger "Hair". Dette bringer deg til en side der du kan legge til alle typer hår du ønsker på din karakter. Velg en parykk som passer din karakters personlighet; det er et stort utvalg.

5 Velg "Endre" fanen på høyre side av skjermen og velge andre hår alternativer. Få funky med det og prøve forskjellige farger, teksturer og mellomrom. Du kan bokstavelig talt "flytte" parykk på din karakters hodet for å få nøyaktig det utseendet du ønsker for din karakter.