Hvordan fikse Pella Vindu Pakninger

Pella vindu pakning, som ligger i vinduets flyttbare glassrute, er en kritisk komponent i vinduets vær-stripping system. Men denne pakning kan slites ut, slik at tetningen blir utsatt for lekkasjer, og slik at vinduet la i utvendig fuktighet, luft og andre elementer. Endre bare denne delen, heller enn å installere et nytt vindu, vil spare deg for en betydelig sum penger. Reparere denne pakningen vil forbedre vinduets effektivitet og ytelse i alle typer vær.

Bruksanvisning

Hvordan fikse Pella Vindu Pakninger

1 Bruk X-Acto kniv til å skjære av framing trim / kitt langs sidene av vinduet glassruten. Vær forsiktig så du ikke skader utvendig glass stykke, og prøv å unngå bulker eller riper i vinduskarmen.

2 Trekk ut utvendig glass, etterfulgt av interiøret glass.

3 Fjerne resten av kitt fra vinduskarmen ved hjelp av sparkel; være forsiktig med å bruke for mye kraft, siden du kan knekke rammen. Hvis kitt er for vanskelig å fjerne for hånd, kan en varmepistol eller annen oppvarming verktøyet brukes til å myke opp og ta den ut.

4 Fjern eventuelle typer vindusfestemidler som er til stede langs innsiden av rammen. Ujevn områder langs vinduskarmen om nødvendig.

5 Påfør et tynt lag med linolje med pensel, og la den suge i helt. Påfør et tynt (1/16 "tykk) lag med sparkel (eller hvilken type pakning du har tenkt å bruke) langs vinduskarmen.

6 Sett den nye glassruten, og trykk fast mot rammen; mens du fremdeles holder glasset, gjelder glassmester poeng eller riktig type vindu lås på begge sider av vinduet. Fjern hendene og påfør resten av festene langs vinduskarmen på tre til seks tommers mellomrom.

7 Påfør finpuss som kitt, ramme maling, glass, etc. til vinduet.