Hvordan fikse Pinnacle Studio Ikke Innspilling av Video

Hvordan fikse Pinnacle Studio Ikke Innspilling av Video


Med ferie over og alle klærne er lagt tilbake i skapet, er den eneste oppgaven venstre laste opp video-opptakene til datasystemet. Men det som starter som en enkel prosess kan fort bli til frustrasjon hvis videoredigeringsprogramvare, for eksempel Pinnacle Studio, ikke klarer å fange opp innholdet fra videokameraet.

Bruksanvisning

1 Kontroller kabeltilkoblingen går fra videokameraet til datamaskinen. Hvis kabelen ikke er koblet helt til enten port, er videoen ikke kommer til å laste ned skikkelig til Pinnacle Studio.

2 Bytt fra USB til FireWire. FireWire, også kjent som IEEE 1394, gir en raskere dataoverføringshastighet enn USB 2.0. PCen må ha en FireWire-port for å kunne bruke en FireWire-kabel. Ofte er en USB-kabel som ikke oppdages av programvare for videoredigering, eller kabelen er ute av stand til å støtte den nødvendige dataoverføringshastighet trengs av kameraet.

3 Slå på videokameraet og sett den til "Playback" -modus. Hvis kameraet ikke er satt i denne stillingen, er datamaskinen ikke kan registrere videokameraet.

4 Spole videoen tape før du prøver å laste ned. Hvis du ikke vil spole båndet, er programmet ikke skal være i stand til å importere videoinnholdet.

5 Slå på videokameraet etter Pinnacle Studio har lansert. Programmet er ikke alltid i stand til å gjenkjenne videokameraet hvis slått på før programvaren er igangsatt.