Hvordan fikse register feil

Registret feil er en type problem som berører mange PCer. Mens de fleste PC-brukere vet at det er viktig å kjøre antivirus og anti-spyware programvare på en regelmessig basis, er det mange brukere ikke vet mye om registret vedlikehold. Som å kjøre antivirus og anti-spyware programvare regelmessig, opprettholde registeret er et must hvis brukerne ønsker at deres maskin til å forbli i god helse. Men de fleste brukerne ikke vet hvordan å fikse register feil, og gjøre det manuelt kan ta timer. Heldigvis finnes det programmer som reparere registret raskt og effektivt.

Bruksanvisning

CCleaner

1 Gå til nettsiden til Piriform er "CCleaner" gratis verktøy (se Ressurser).

2 Klikk på "Last ned" og velg et sted å laste ned filen.

3 Åpne filen når nedlastingen er fullført. Velg språk og klikk "OK." Klikk "Next", "Jeg aksepterer" og velg alternativknappene som tilsvarer de alternativene du ønsker aktivert i programmet. Når du har valgt, velg "Install" for å fullføre installasjonen. Når du er ferdig, velger du "Finish" og åpne programmet.

4 Klikk på "Registry" knappen på venstre sidepanel av programmet. Klikk "Scan for Issues" for å finne alle de registret feil i datamaskinen.

5 Klikk "Fix Selected Issues." Velg "Ja" for å sikkerhetskopiere endringer til registeret for å være trygg. Navn registret filen noe lett å huske og lagre den på et sted du ikke vil miste den i. Klikk på "Lagre" for å lagre sikkerhetskopi av registret.

6 Klikk "Fix All Selected Issues" og klikk "Close". Registret er nå løst.

Free Window Registry Repair

7 Last ned "Free Window Registry Repair" (se Ressurser).

8 Åpne installasjonsprogrammet, og klikk "Next" helt til installasjonen er fullført. Klikk på "Finish" og dobbeltklikk på ikonet på skrivebordet for å åpne programmet.

9 Klikk på "Full Scan" for å utføre en skanning av systemet register. Klikk "Fix feil" for å fikse feilene. Når du er ferdig, klikk på "Avslutt" for å lukke programmet.

Easycleaner

10 Last ned "Easy" (se Ressurser). Når nedlastingen er fullført, åpner du installasjonsfilen. Klikk "Next" til "Easy" før installasjonen er fullført. Klikk "Finish" for å lukke installasjonsvinduet.

11 Klikk "Start" og velg "Alle programmer". Finn katalogen tittelen "Easy" og klikk på programmet oppført på innsiden av det. Programmet vil nå åpne.

12 Klikk på "Register" og velg "Søk" for å starte skanning av alle de ugyldige registeroppføringer i datamaskinen.

1. 3 Klikk "Select All" og "Slett alle" når skanningen er fullført. Når ugyldige oppføringer har blitt slettet, velger du "Lukk" for å avslutte programmet.

Hint

  • For å sikre at du løse alle registret feil, må du kanskje skanne registeret flere ganger i én økt.