Hvordan fikse skjermer på en HP Pavilion

Hvis datamaskinen skjermen på din HP Pavilion slutter å fungere som den skal, kan det sterkt begrense hva du kan gjøre på din maskin. En rekke ting kan gå galt, alt fra programvare til maskinvareproblemer. Heldigvis er det et par ting du kan prøve både på selve skjermen og i standard operativsystem for alle HP Pavilion datamaskiner, Microsofts Windows.

Bruksanvisning

1 Koble skjermen til en annen datamaskin og slå den på. Dette vil avgjøre om problemet er med selve skjermen eller datamaskinen. Hvis skjermen fungerer på en annen maskin, så problemet ligger hos HP Pavilion. Hvis skjermen ikke fungerer på en annen maskin, vil skjermen må byttes ut med en ny enhet.

2 Kontroller at kabelen som kobler skjermen til datamaskinen er riktig tilkoblet i begge ender. Plastpluggen på begge ender av skjermkabelen bør være sikret på plass ved hjelp av de store plast skruene ved siden av den.

3 Last ned og installer den nyeste driveren. Hvis du nylig har oppgradert til en ny versjon av Windows-operativsystemet og skjermen har sluttet å virke, er det sannsynligvis en driver inkompatibilitet problem. Gå til nettsiden til selskapet gjort skjermen og søke etter det på linken. Denne informasjonen er skrevet ut på skjermen sak. Deretter laster du ned den nyeste versjonen av driveren som er på siden, og dobbeltklikk på den med musen for å installere. Start datamaskinen på nytt for å løse dine problemer.

4 Høyreklikk på skrivebordet og velg "Egenskaper" - hvis du bruker Windows 95, Windows 98, Windows ME, Windows 2000 eller Windows XP. Klikk på "Settings" -fanen. Kontroller at oppløsningen er oppført under "Screen Resolution" -vinduet er ikke en som skjermen ikke kan støtte. For å sjekke hvilken oppløsning skjermen din kan støtte, se i manualen som fulgte med den.

5 Høyreklikk på skrivebordet og velg "Resolution" - hvis du bruker Windows Vista eller Windows 7. Klikk på "Settings" -fanen. Kontroller at oppløsningen er oppført under "Screen Resolution" -vinduet er ikke en som skjermen ikke kan støtte. For å sjekke hvilken oppløsning skjermen din kan støtte, se i manualen som fulgte med den.