Hvordan fikse Start Menu Delay Time

Hvordan fikse Start Menu Delay Time


En treg start menyen reaksjon kan være frustrerende eller irriterende. Her er hvordan du hastigheten. Men vær forsiktig - du skal endre datamaskinens register. Alle filene i datamaskinens operativsystem finnes i registeret. Endre eller slette deler av registeret kan føre til systemfeil. Sørg for å sikkerhetskopiere registret før du endrer filer.

Bruksanvisning

Hvordan fikse Start Menu Delay Time

1 Sikkerhetskopier datamaskinens register. I Windows Vista og XP, gå til "Start" og velg "Kjør". I vinduet som vises, skriv inn "regedit" (uten anførselstegn). Registerredigering vises. Gå til "Fil" og deretter "Export". Et vindu som ber deg hvor du vil lagre registret; lagre den på et trygt sted. Det kan ta et minutt eller to for filen du vil lagre.

2 I samme Registerredigering-vinduet klikker du den lille plusstegnet ved siden av nøkkelen HKEY_CURRENT_USER. I listen som utvider, klikker du den lille plusstegnet ved siden av undernøkkelen "Control Panel". I listen som utvider, klikk på undernøkkelen ordet "Desktop" for å markere nøkkelen.

3 I listen som vises på høyre side, se etter den strengverdi som heter "MenuShowDelay" og høyreklikk på det. I menyen som vises, klikker du på "Endre".

4 Verdien data for MenuShowDelay er satt til 400 som standard. Gjør dette til en lavere nummer, skriv inn 0. Klikk på "OK".

5 Avslutt Registerredigering ved å klikke på "X" på høyre øverst i vinduet. Restart datamaskinen for at endringene skal tre i kraft.

En Quick Fix for små Performance Improvement

6 Høyreklikk på et tomt område på skrivebordet på datamaskinen.

7 I Vista, klikk på "Tilpass." I det nye vinduet, klikk på "Window Color og utseende." Klikk på linken som sier "Åpne klassiske utseende eiendommer for flere fargealternativer." I det nye vinduet klikker du på knappen "Effects". I det nye vinduet, fjern haken "Vis skygger under menyer." Klikk på "OK".

Lukk ut alle de andre vinduene. Du må kanskje starte datamaskinen på nytt for at endringene skal tre i kraft.

8 I XP, klikk på "Properties". Velg fanen "Appearances". Klikk på "Effects" -knappen. I det nye vinduet, fjern haken "Vis skygger under menyer." Klikk på "OK".

Du må kanskje starte datamaskinen på nytt for at endringene skal tre i kraft.

Hint

  • Som en ekstra sikkerhet, kan du også opprette et systemgjenopprettingspunkt før du endrer registret.
  • Endre eller slette deler av registeret kan føre til systemfeil. Sørg for å sikkerhetskopiere registret før du endrer noen filer.