Hvordan fikse stavekontroll for Outlook Express

Hvordan fikse stavekontroll for Outlook Express


Selv om Outlook Express ikke har en stavekontroll funksjon som kommer ferdig installert med programmet, kan den bruke stavekontroll fra Microsoft Office eller Microsoft Works. Hvis du ikke har noen av disse programmene på datamaskinen din, vil du ikke kunne bruke stavekontroll med Outlook Express. Selv når du bruker Outlook Express med stavekontroll fra Office eller Works, kan du få en melding som sier "Det oppsto en feil under skrivemåten ble kontrollert." Feilen skyldes en manglende fil som heter csapi3t1.dll.

Bruksanvisning

1 Last ned en kopi av csapi3t1.dll filen. (Se Ressurser for en link.) Velg "Lagre" i nedlastingen boksen og velg et sted å plassere filen.

2 Dobbeltklikk på filen for å installere det og la installasjonsveiviseren ta deg gjennom trinnene. Klikk "Kjør" i det første vinduet og deretter "Ja" når du blir spurt om du vil installere det.

3 Start Windows. Når datamaskinen har startet på nytt, åpner Outlook Express. Klikk på "Verktøy", "Alternativer" og deretter "Spelling" i Outlook. Velg "Alltid sjekke stavemåten" for å aktivere den.