Hvordan fikse Sun Java

Java er et programmeringsspråk som er nødvendig for riktig funksjon av mange nettsteder. Utviklet av Sun-systemer, det gjør nettet mer interaktiv og lar deg bruke en rekke multimedia-funksjoner, som for eksempel 3D bildebehandling, chatting og online spill. Java kan til tider også kjøre inn feil; de fleste av dem er forårsaket av systemendringer og registret problemer. Med noen enkle feilsøkingstrinn, løse Java problemer og forbedre nettleserens funksjoner.

Bruksanvisning

Register Rengjøring

1 Kjør et register renere program for å fikse feil. De fleste vanlige Java-problemer er som et resultat av en korrupt, ikke vedlikeholdt eller overfylt register. Hvis du ikke har et register renere program, laste ned et gratis program som CCleaner (se Ressurser).

2 Start programmet når installasjonen er fullført, og klikk på "Registry" knappen på venstre panel. Plasser en sjekk på alle alternativene under "Registry Integrity" og klikk "Scan for problemer." Programmet skanner registeret for ødelagte komponenter som DLL-filer som er nødvendig for at programmet skal fungere.

3 Klikk "Fix utvalgte saker" når programmet viser en liste over ødelagte komponenter. Klikk "Yes" for å sikkerhetskopiere registeret når du blir bedt. Klikk på "Fix alle valgte problemer" når du har fullført sikkerhetskopieringen, og klikk "OK" for å løse registret problemer.

Nullstille nettleser

4 Start Internet Explorer, og klikk "Verktøy" knappen på hovedmenyen. Rull ned og klikk "Alternativer for Internett" for å starte internettegenskaper.

5 Klikk på "Avansert" og klikk "Reset" under "Tilbakestill innstillinger for Internet Explorer." Klikk "Reset" igjen. Internet Explorer vil tilbakestille nettleserinnstillingene.

6 Klikk "Lukk" i "Tilbakestill Internet Explorer-innstillinger" dialoge boksen når tilbakestillingen prosessen er fullført. Start nettleseren. Nullstille nettleseren er et ekstra trinn nødvendig for å løse Java feil i nettleseren.

Installere Java

7 Avinstaller Java fra datamaskinen hvis du fortsatt har problemer etter å ha utført de foregående trinnene. For å avinstallere Java, klikker du på Windows "Start" -knappen, og klikk på "Control Panel".

8 Dobbeltklikk på "Legg til eller fjern programmer" for å starte programmer vinduet hvis du bruker en Windows XP-systemer. For Windows Vista-brukere, starte programmer vinduet ved å klikke på "Program og funksjoner," og klikke "Avinstaller et program".

9 Bla gjennom programmene vinduet og klikk "Java". Klikk "Fjern / avinstaller" og klikk "Ja" for å bekrefte og fjerne programmet fra datamaskinen.

10 Go go Sun Java nedlastingssiden (se Ressurser) og klikk "Free Java Download." Klikk "Lagre" og last ned installasjonsfilen til skrivebordet ditt.

11 Dobbeltklikk på Java installasjonsfilen og klikk "Kjør" for å installere programmet på datamaskinen.