Hvordan fikse Tilfeldige Kobler

Fix tilfeldige Internett kobler raskt og enkelt når de oppstår, slik at du kan få tilgang til Internett. Selv om du har en pålitelig, høy hastighet linje, kan tilfeldige kobler fortsatt forekomme. Noen ganger, men årsakene er utenfor din kontroll. Lær å identifisere mulige årsaker til tilfeldige kobler til å forfølge det beste løpet av feilsøke tapte forbindelsen.

Bruksanvisning

1 Bruk Windows ' "Network Diagnostics" for å forsøke å reparere nettverkstilkoblingen fra operativsystemet. Høyreklikk på internett ikonet i nedre, høyre del av skjermen - for trådløse tilkoblinger dette vises som en serie av barer, mens ikonet for kablet tilkobling skildrer en datamaskin med en ledning som kommer ut av det - og velg " diagnostisere og reparere. " Vent til Windows for å avslutte sin reparasjonsforsøk, og deretter fortsette å bruke Internett.

2 Koble ruteren eller modemet i minst 10 sekunder, og koble enheten tilbake og vente på det å drive tilbake på fullt. Forsøk på å gjenvinne tilkobling og begynne å surfe på Internett igjen som normalt. Over tid, en ruter eller modem igjen på i flere timer eller dager blir altfor overbelastet med informasjon for å fungere skikkelig.

3 Fjern Ethernet-kabelen fra porten på datamaskinen (hvis du bruker en kablet tilkobling) eller, hvis det strømmer til en trådløs ruter, fra baksiden av ruteren i minst 10 sekunder. Plugge kabelen inn igjen, og se om du gjør så har restaurert tilkobling. I løpet av å være plugget i, kan problemer i signaloverføring utvikle seg mellom ledningen og enheten der det er plugget. Dersom ledningen ikke bo plugget inn grunn til å være ødelagt eller slitt, erstatte den med en ny.

4 Kontakt Internett-leverandøren hvis feilsøkingsmetoder ikke gjenopprette Internett når det tilfeldig kobler. uavhengig av svaret - - be selskapet om noen andre har rapportert en driftsstans og ber om at noen skal sendes til sjekk på tilkoblingen.