Hvordan fikse Tilfeldige omdirigeringer

Når du bruker en søkemotor for å finne bestemte sider, velge en av lenkene kan ofte resultere i at du blir omdirigert til en nettside som har ingenting å gjøre med det opprinnelige søket. Dette omdirigering kan ofte være forårsaket av skadelig malware infisere datamaskinen. Disse virusene kan endre dine operativsystemfiler og med slette mange av dem. For å unngå dette problemet fra reoccurring, bruke et gratis malware fjerning program for å slette filer fra datamaskinen.

Bruksanvisning

1 Start nettleseren. Klikk på adresselinjen og gå til Microsofts nettsted og laste ned "Microsoft Malicious Software Removal Tool." Du kan også laste ned "Malwarebytes" eller "Spybot Search & Destroy."

2 Finn "Last ned" -knappen på nettstedet. Dette er vanligvis en stor, klart synlig knapp. Klikk på knappen for å laste ned programmet installasjonsprogrammet til datamaskinen.

3 Starte installasjonsprogrammet. Godta vilkårene og klikk "Next". Velg et filnavn og en plassering for å installere programmet. Klikk "Next" for å starte installasjonen. Klikk "Finish" når programmet er installert.

4 Klikk på "Start" -knappen. Skriv inn navnet på det installerte virus program i søkefeltet på startmenyen. Klikk på programmet for å starte den.

5 Velg "Full Scan" på "C:" katalog. Vent til skanningen er ferdig. Dette kan ta mer enn en time å fullføre. Klikk på "Delete" -knappen for å fjerne all malware funnet på datamaskinen. Dette vil omfatte omadressering malware. Start datamaskinen på nytt for å sikre at malware er helt fjernet.