Hvordan finansiere Gaming Data

Finansiering en gaming datamaskin kan være en vanskelig ting å gjøre, uansett hvem du skal for pengene. Familiemedlemmer, banker eller låne etater vil være naturlig skeptisk til å finansiere en datamaskin som skal primært brukes til spill formål, siden spilling ikke tradisjonelt gi noen avkastning på en investering. Hvis du er fast bestemt på å finansiere din gaming PC, er det noen argumenter og strategier du kan bruke til å ha den beste muligheten til å sikre pengene du trenger.

Bruksanvisning

1 Prøv å prise ut en gaming PC som er så billig som du kan få. Hvis du har valgt en pre-bygget system, se på hvor mye de delene ville koste individuelt hvis du har kjøpt dem fra en online databutikk, og vurdere å bygge maskinen selv for å spare penger. Enten du prøver å spare penger selv eller søke finansiering fra andre til å betale for det, vil en billigere maskin være lettere å sikre finansiering for.

2 Tenk på legitime måter som du vil være i stand til å tjene penger på din gaming PC. For eksempel, hvis du liker å spille dataspill profesjonelt, utarbeide et treningsopplegg og tidslinje som du kan presentere som vil forklare hvordan du regner med å bruke datamaskinen til å konkurrere profesjonelt og tjene penger ved å vinne priser. Etter å ha vunnet noen priser eller penger i det siste kan hjelpe deg med denne typen argumentasjon.

3 Prøv å sikre finansiering for datamaskinen fra familiemedlemmer eller venner i nærheten tider når du normalt ville motta gaver, for eksempel din bursdag eller jul. Du vil mest sannsynlig ha en mye lettere tid å overbevise dine familiemedlemmer og venner til å gi deg penger rundt spesielle anledninger enn andre tider av året.

4 Oppsøke en online finansieringsselskap som spesialiserer seg på datamaskiner. Dette valget vil resultere i at du betaler mye mer for datamaskinen i det lange løp, siden renter vil bli dyrt, men det er en måte å få selvstendig finansiering uten å måtte gå til en bank eller tradisjonelle lån selskapet.

Hint

  • Hvis du velger å bygge din egen datamaskin, tenke på å kjøpe deler for det over en lengre periode. Dette vil tillate deg å metodisk jobbe mot målet ditt, spare penger og unngå renter eller finansiere kostnader at mange selskaper vil belaste deg.