Hvordan finne den reelle antall sider med en Laser Printer toner

Hvordan finne den reelle antall sider med en Laser Printer toner


Kostnaden for forbruksvarer som toner er vanligvis den største kostnaden ved å eie en laserskriver. Du kan være i stand til å spare penger på utskriftskostnadene ved å velge en billigere generiske tonerkassetter i stedet for merkevarer. Men før du antar at billigere toner er den beste avtalen, må du beregne sideytelse og kostnaden per side for hvert merke for toner.

Bruksanvisning

1 Vent til den aktuelle tonerkassetten for å bli tom. Swap at tomme patronen ut med en ny. Legg merke til den prisen du betaler for denne patronen.

2 Skriv ut en konfigurasjonsside så snart du endrer tonerkassetten. Circle siden telle fra konfigurasjonssiden, skriver kostnadene for tonerkassetten på konfigurasjonssiden og henge den på skriveren.

3 Skriv ut arbeid som normalt. Se etter tegn på at tonerkassetten må endres, som falmet utskrift eller et notat på kontrollpanelet som sier at det er lite toner.

4 Bytt ut tonerkassetten og skrive ut en konfigurasjonsside. Trekk sideantallet fra siste konfigurasjonssiden fra gjeldende sideantallet for å få sideytelse. Dele kostnadene på tonerkassetten du bare erstattes med sideantall for å få kostnadene per side.