Hvordan finne den Toshiba Recovery drivere for min laptop

Hvordan finne den Toshiba Recovery drivere for min laptop


Drivere er viktig for deg å være i stand til å bruke din Toshiba laptop. Hvis driverne blir skadet eller mangler, enhetene de samhandler med vilje feil eller slutte å fungere. I de fleste tilfeller fikse et driverproblem innebærer å avinstallere, installere på nytt og / eller oppgradere driveren programmet. Når datamaskinen er på Fritz, men å være i stand til å finne drivere for å løse problemet er det største hinderet. Heldigvis Toshiba tilbyr en hjelpeside som du kan laste ned drivere.

Bruksanvisning

Hvordan finne den Toshiba Recovery drivere for min laptop

1 Identifisere den bærbare datamaskinen. Du vil ønske å finne familien og modell av Toshiba laptop. Vanligvis familienavnet og modellnummer vil bli stickered på undersiden av enheten. Et eksempel kan være - Familie: Satellite, og Modell: L500-ST2521.

2 Naviger til Toshibas brukerstøtte. Bruke Toshiba laptop eller en annen Internett-kompatibel datamaskin, ved å gå til "www.csd.toshiba.com." Etter å navigere til stedet, se etter koblingen merket "Product Support" og klikk på den. En rullegardinmenyen skal da som ber for deg å velge en kategori, familie og modell. Et eksempel valg kan være - Kategori: Laptop, Familie: Satellite, og Modell: L500-ST2521. Etter fremhever dine valg, klikk på "Go".

3 Søk etter drivere. Etter innsnevring ned dine personlige laptop, klikk på fanen merket "Downloads". I "Detaljert søk etter" -delen velg operativsystem fra rullegardinmenyen. Deretter i "Alle kategorier" drop-down høydepunkt "Driver". La alternativene for å sortere og smal. Det kan være mer enn én side av drivere. Du vil ønske å visuelt søke etter driveren du trenger. For eksempel, hvis Wi-Fi er feil, den aktuelle driveren som kan kalles "Wireless LAN". Klikk på linken for å gå til den siden.

4 Les om og laste ned driveren. Det kan være lurt å først skumme litteraturen om sjåføren å sikre at du ense noen advarsler. Finn knappen merket "Download Now" og klikk på den. Hvis du surfer på nettet på samme datamaskin som du søker sjåfører, så vær sikker på at du laster ned stasjonen programmet inn i en mappe du lett kan huske. Hvis du har måttet bruke en annen datamaskin, kan du bruke en USB-minnepinne eller minnekort til å lagre sjåføren.