Hvordan finne din Webstar modem IP-adresse

Hvordan finne din Webstar modem IP-adresse


De fleste modemer og annet nettverksutstyr gi en konfigurasjonsside som lar deg overvåke Internett-tilkoblingen, sette opp sikkerhet og tilgangsinnstillinger, og mange andre nyttige funksjoner. Konfigurasjonssiden er tilgjengelig ved å skrive i modem lokal tilgang IP i din nettleser. Hvis du ikke vet dette lokal tilgang IP, prosessen med å finne den er enkel.

Bruksanvisning

1 Koble modemet til datamaskinen ved å koble en Ethernet-kabel fra Ethernet-porten på modemet til datamaskinens Ethernet-port. Tilbakestill modemet ved å trekke ut strømkabelen i 30 sekunder og koble den til igjen.

2 Utfør en ipconfig kommandoen fra ledeteksten i datamaskinen. Åpne Start-menyen og klikk "Programmer" eller "Alle programmer." Klikk på "Tilbehør" og deretter "Command Prompt." Ved ledeteksten skriver du inn "ipconfig" og trykk "Enter". Se etter en rekke listet ut ved siden av "IP-adresse" eller "IPv4-adresse." Legg merke til dette nummeret, og prøv å skrive det inn i nettleseren din for å se om det bringer deg til modemet konfigurasjonssiden. Hvis den ikke gjør det, er det på tide å sjekke modemet selv.

3 Sjekk modemet merking - modem produsenter noen ganger skrive ut modemet lokal tilgang IP på et klistremerke på undersiden av modemet. Hvis det ikke er merket der, sjekk noen dokumentasjon som fulgte med modemet. Hvis ingen av disse er i stand til å bestemme modem lokale IP, er det bare andre valget til å kontakte Webstar.

4 Kontakt Webstar tekniske støtte og gi informasjon om din spesifikke modem. Dette tillater Webstar for å informere deg om modemet lokal tilgang IP.