Hvordan finne driveren navn for My Motorola Surfboard SB5101

Motorola Surfboard SB5101 er et kabelmodem brukes til å konvertere et nettverk signal fra en kabel ledning til Ethernet kabling. Selv om denne enheten vil typisk være koblet til nettverksutstyr, inkludert en router eller nettverkskort, ved hjelp av en Ethernet-kabel, støtter også bruk av en USB-kabel. Ethernet-kabler vil fungere rett ut av boksen, men du må installere en bestemt driver program for å bruke en USB-kabel på datamaskinen. Du må laste ned riktig driver fra Motorola Support eller enheten vil ikke fungere skikkelig.

Bruksanvisning

1 Start en nettleser, og gå til siden Motorola Support på broadband.custhelp.com/app/answers/detail/a_id/21848. Legg den vanlige spørsmål for "Cable Modem USB-drivere."

2 Rull ned til bunnen av siden for å vise et diagram som viser hver av USB-kabelmodem enheter og tilhørende drivere.

3 Finn "SB5101" i modell kolonne i oversikten og finne operativsystemet langs toppen. Klikk på linken for sjåføren som passer din modell og operativsystem. Lagre filen på skrivebordet ditt.

4 Minimer nettleservinduet for å vise den nedlastede filen. Klikk på den for å vise filene fullt navn. For en Windows 7-datamaskin, blir filen heter "542708-002-install-utility_V2.exe."

5 Installer den nedlastede filen for å koble kabelmodemet ved hjelp av en USB-kabel.

Hint

  • Du må koble datamaskinen til Internett for å laste ned driverfilen. Du kan enten koble bruker kabelmodem og en Ethernet-kabel, eller laste ned filen fra en annen datamaskin og transportere den til din egen ved hjelp av en ekstern enhet som en flash-stasjon.
  • Alltid laste ned drivere direkte fra produsenten av enheten. Tredjeparts nettsteder kan tilby filen, men det kan infisere datamaskinen med et virus.