Hvordan finne e-postadresser med Google

Hvordan finne e-postadresser med Google


Google er en kraftig søkemotor som er allment populær. Folk bruker det til å finne alle typer informasjon. Noen vet kanskje ikke hvordan du skal søke på Google for å finne noen e-postadresse. Bare å være litt mer kreativ med søkestrengen kan tillate deg å søke på Internett etter at sårt tiltrengte e-postadresse. Det er enkelt å lære og utføre. Når du vet hvordan du gjør det, vil du bli en mester i å finne e-postadresser på Google på kort tid.

Bruksanvisning

1 Gå til Googles hjemmeside i nettleseren.

2 Skriv inn i søkestrengen å målrette e-postadressen for en bestemt person. Bruk "John Doe e-postadresse", "John Doe kontakt" eller personens e-postleverandøren hvis du vet det. For eksempel, hvis du kjenner personen du leter etter har en Gmail-konto, kan du bruke "John Doe Gmail" i søkestrengen for å finne sin e-postadresse.

3 Klikk "Søk" og vente på resultatene. Weed gjennom resultatene til du finner adressen som du ser.

Hint

  • Det kan være ganske mange resultater som ikke samsvarer med den e-postadressen som du ser. Legg byen og staten personen bor i for å begrense søket.
  • For Google for å finne e-postadresser, har informasjon å bli oppført på internett et sted. Google vil ikke finne e-postadressene til alle.