Hvordan finne en flott billig bærbar PC

Når du velger en bærbar PC, er det mange viktige faktorer som går inn i beslutningsprosesser, for eksempel pris, hastighet, vekt, kjede etc., etc. Finne en flott billig bærbar PC kan høres ut som en myte, men det er mulig med svært lite innsats og litt vet hvordan!

Bruksanvisning

1 Vit hva du trenger! Vil du bruke dette som hovedmaskin? De fleste kjøper bærbare datamaskiner til å supplere det Stasjonære PC-er, hvis du faller i denne kategorien, vil en enkel bærbar PC være noe for deg. Hvis du planlegger å gjøre mye med spill og videoer vil det være viktigere å ha en raskere prosessor og minne, så vel som mer minne. Hvis du bare har tenkt på å gå på nettet og skrive papirer for skolen det ville være fint å få en bærbar PC som har underkant av 1 GHz prosessor og 256 MB RAM. Sørg for å finne ut hva du trenger og lage en liste for å være sikker på at du ikke over forbruk.

2 Når du kjøper bærbare datamaskiner, vet at splitter nye bærbare PC-er ikke alltid den beste avtalen, brukt og oppussede bærbare datamaskiner kan hjelpe deg å spare hundrevis og fortsatt være den samme kvaliteten som en helt ny en! Et godt nettsted til å bruke er dickerdeals.com. Hver laptop jeg har fått fra dem har ikke hatt noen problemer og har vært for under $ 300!

3 Bruk Ebay. Jeg vet Ebay kan rynke litt upålitelig, men hvis du sjekker selgere rating, jo høyere positiv vurdering de har, jo bedre. Så lenge de har svært få dårlige karakterer (mitt forslag er å lese bare dårlige karakterer først, dette vil gi deg en idé om problemene knyttet til dem) og deretter lese noen gode vurderinger før du legger inn bud. Mange selgere som har en høy rating som selger bærbare datamaskiner vil være villig til å tilby hjelp og sende deg en erstatning hvis du får din bærbare DOA (død ved ankomst)! Bare sørg for å undersøke andre steder som dickerdeals.com å vite hva en god pris vil være, og ikke by over den prisen!