Hvordan finne en gratis online chat Tutor

Hvordan finne en gratis online chat Tutor


Enten du lære et andrespråk eller sliter med leksene, trenger du bare å se så langt som til Internett for å få hjelp. Du kan finne online chat veiledere når som helst på dagen eller natten, et sted i verden. Teknologi som web-kameraer gir lærere og elever til å prate ansikt til ansikt. Fordi foreldre kan overvåke eller registrere chatter økter, gratis veiledning på nettet for barn er en trygg aktivitet og et rimeligere alternativ til privatlærer. (Se 1 referanser)

Bruksanvisning

1 Finn et selskap som tilbyr en gratis prøvetime, slik som Tutor Vista, Eduwizards, Tutorjam eller tutor.com. Disse selskapene tilbyr alt fra 15 til 30 minutter med gratis veiledning chat, ofte uten strenger festet. Dette vil gi deg en følelse for hva online veiledning er og om det er verdt å investere penger på i framtiden. Ved prøvetaking flere gratis prøve økter, kan du sammenligne dine erfaringer med det enkelte selskap og bestemme hvilken som passer deg best.

2 Se etter nonprofit og offentlige organisasjoner som tilbyr gratis online veiledning, for eksempel learntobe.org. Disse opererer på donasjoner og ofte er kun tilgjengelig for barn.

3 Spør din høyskole eller universitet forfatterskap brukerstøtte eller din akademiske rådgiver om skolen tilbyr gratis online chat veiledning gjennom biblioteket eller en annen student service.

4 Søk etter en språklæring forum på nettet hvor du kan finne et språk partner som vil belære deg på et annet språk i bytte for å motta veiledning på engelsk.