Hvordan finne en kopi av førerkort Online

Hvordan finne en kopi av førerkort Online


Førerkort tillate deg å kjøre motorvogn hvor lisensen er gyldig. Du kan få et førerkort i hva staten du bor i. Lisensen er bra for deg å kjøre i noen stat, så lenge du er i USA. I noen stater, kan du få en kopi av førerkort på nettet, selv om disse kopiene kan bare brukes for å bekrefte og ikke for faktisk å kjøre bil. Kopiene er bare bra å få informasjon. Hvis du mister førerkort, må du erstatte den med en faktisk lisens.

Bruksanvisning

1 Finn ut om din tilstand holder kopier av informasjon som for eksempel førerkort på nettet. Det er ingen nasjonalt register over hvilke stater gjør og hvilke stater ikke. Det eneste alternativet er å ringe DMV, gå til DMV i person, eller finne DMV hjemmeside på nettet. Søk etter "online dokumenter" og se om førerkort er oppført.

2 Input din personlige informasjon i skjemaet hvis staten gjør beholde kopier av førerkort på nettet. Du må sette inn navn og annen identifiserende stykke informasjon som vil samsvarer med informasjonen på posten for deg i den tilstanden. Ulike stater vil ha forskjellige nivåer av informasjon for deg å gå inn, avhengig av deres sikkerhet. Informasjonen vil være nødvendig slik at du kan bevise at du er den personen du sier du er. Du bør aldri være i stand til å få tilgang til en kopi av en annen persons førerkort på nettet.

3 Klikk på "Send" på skjemaet. Hvis informasjonen samsvarer med informasjonen på førerkort eller i din personlige rekord, vil du være i stand til å se en kopi av førerkort. Husk at dette eksemplaret ikke kan brukes til noe annet enn å bekrefte informasjon. Du vil fortsatt trenger å ha en faktisk førerkort hvis du ønsker å kjøre bil eller bruke det til identifikasjon.