Hvordan finne en kopi av sendte e-postmeldinger i Windows

Hvordan finne en kopi av sendte e-postmeldinger i Windows


Windows e-postklienter (Outlook Express, Windows Live Email, og Windows Mail, for eksempel) gir brukerne muligheten til å lagre e-postmeldinger som er sendt. Som standard viser e-postklienten disse sendte e-poster i "Sendte elementer" -mappen i e-postprogrammet.

Windows lagrer disse sendte e-poster i en programdatabase mappe et annet sted på harddisken på datamaskinen. Når du finner mappen der e-postklient lagrer e-filer, kan du få tilgang til sendte e-poster.

Bruksanvisning

Se "Sendt e-post" -mappen i e-postklient

1 Åpne e-postklienten Windows. Velg "View" fra menylinjen. I menyen, velg "Oppsett".

2 Kryss av i boksen "Folder List" i "Basic" delen. Klikk på "OK".

3 Se i ruten til venstre i e-postklienten. Klikk på pilen på "Local Folders" linken for å utvide mappetreet. Se på listen for "Sendte elementer." Klikk på mappen. I det store vinduet til høyre, vil du se en liste over alle sendte e-poster.

Finn "Sendte e-post" Storage Database Folder

4 Åpne e-postklienten Windows. Velg "Verktøy" fra menylinjen. I menyen, velg "Alternativer".

5 Hvis du bruker Windows Live Mail eller Windows Mail, klikker du på "Avansert" fanen. Klikk på "Maintenance" -knappen under "Vedlikehold og feilsøking."

Hvis du bruker Outlook Express, klikk på "Maintenance" fanen.

6 Klikk på "Lagre mappe" -knappen. Et vindu vil komme opp med plasseringen av den sendte e-databasen mappe. Merk mappen informasjon i vinduet. Trykk "CTRL" og "C" på tastaturet for å kopiere den markerte mappen informasjon.

7 Gå til "Start" -menyen og klikk "Run." Trykk "CTRL" og "V" på tastaturet for å lime inn mappen informasjon. Klikk "OK." Mappen med din e-postinformasjon vil vises.

8 Dobbeltklikk på "Local Folders" for å åpne mappen. Dobbeltklikk "Sendte elementer" for å åpne mappen og vise DBX-filene.