Hvordan finne en laserskriver med tosidig utskrift

Har du ikke tid til å vente på en treg skriver? Er du lei av å kaste bort papir? Lei av å bære rundt unødig lange dokumenter? En dupleksskriver kan være løsningen du har lett etter. Det kan ta litt arbeid å finne hva som passer deg, men når du forstår hva du trenger, kan det bli en veldig enkel prosess. Følg fremgangsmåten nedenfor for å finne en laserskriver med tosidig utskrift.

Bruksanvisning

1 Samle informasjon. Se på Internett, i forbrukermagasiner og i butikkene til å oppdage de forskjellige typer skrivere tilgjengelig.

2 Undersøk dine behov. Ønsker du den høyeste oppløsningen? Raskeste utskrift? Farge? Bestem hvilke funksjoner best passer dine behov.

3 Sammenligne skrivere for å finne den med de alternativene som oppfyller disse behovene. Tenk hvor lett det er å få tilgang til funksjonene.

4 Undersøke karakterer. Det er forbruker webområder som rangere duplex skrivere. Lær om problemer andre har hatt, slik at du ikke vil gjøre det samme å kjøpe feil.

5 Shoppe rundt. Når du har valgt tosidig skriveren du vil, finne det beste tilbudet. Se på nettet og i butikker for å finne riktig pris for den tosidige skriveren du har valgt.

6 Kjøpe dupleksskriver for den beste prisen. Hold kvittering og emballasje i tilfelle en retur er nødvendig.

Hint

  • Vurder ekstra deler, for eksempel blekkpatroner, som kan påvirke generelle prisingen.
  • Vei statister. Du ønsker ikke å betale ekstra for en tosidig skriver mikset med alternativer du ikke bruker.
  • Hold alt. Noen ganger boksen eller emballasjen er nødvendig for en retur.
  • Vær observant. Noen duplex skrivere automatisk ut på begge sider. Vurdere en skriver med mulighet til å bytte.