Hvordan finne en passende erstatning for My Ethernet-kort

Enten du trenger å koble til et hjemmenettverk, kontor LAN eller bare til Internett, Ethernet-kort i PC-en din er en viktig del av utstyret. Ethernet-tilkobling gjør at datamaskinen kan kommunisere med omverdenen, og når det kortet svikter, svikter din kommunikasjon også. Å finne en passende erstatning for Ethernet-kortet betyr å se på en rekke faktorer, fra hastigheten på kortet til anbefalingene fra produsenten av datamaskinen.

Bruksanvisning

1 Snu maskinen rundt slik at baksiden vender mot deg. Se etter en hastighetsklassifisering på baksiden av Ethernet-kort. Hastigheten vurdering vil være representert ved et tall eller en rekke tall, det vil si 10, 100, 1000, eller 10/100, 10/100/1000. Disse tallene representerer den maksimale hastigheten på kortet er i stand til. Når du bytter ut en mislykket kort, vil du velge et kort som er minst like raskt som den du bytter ut.

2 Ta kontakt med IT-avdelingen hvis du skal bytte en mislykket Ethernet-kort i en bedrifts datamaskin. IT-avdelingen skal ha standarder i stedet for de kortene som brukes med kontor datamaskiner, inkludert hastigheten på kortene og eventuelt merke og modell også.

3 Logg deg på datamaskinen, og høyreklikk på "Min datamaskin" ikonet. Velg "Properties" og klikk på "Hardware" kategorien. Klikk på "Device Manager" -knappen og gå til "Nettverk" eller "Nettverkskort" entry. Kontroller merke og modellnummer av Ethernet-kortet som er installert på din PC.

4 Logg inn på nettsiden til produsenten av datamaskinen og gå til støtte delen. Finn informasjon om din PC-modell og ser etter anbefalinger for utskifting Ethernet-kort.