Hvordan finne en person ved pikenavn

En gammel high school flørt, noen du kjørte inn et par år siden, og aldri har glemt eller en lang mistet datteren du ønsker å få kontakt med - hver kan være kvinnen du ønsker å finne, og du kan bare ha henne pikenavn for å søke etter. Alt er ikke tapt, så det er mange måter å finne noen med bare et fornavn og pikenavnet. Med litt tid og litt graving, kan finne noen med et pikenavn være enklere enn du tror.

Bruksanvisning

Google søk

1 Få på datamaskinen og gå til Internett for å nettstedet www.google.com. Skriv inn navnet på personen du søker etter inni anførselstegn. For eksempel: Hvis du søker etter Jane Doe, skriver du inn «Jane Doe» med navnet inni anførselstegn.

2 Se gjennom søkeresultatene for noe som kan referere til den personen du leter etter. For eksempel: Hvis du kjenner personen du leter etter har fått gift og endret hennes navn, prøv å se etter gamle bryllupet registre i søkeresultatene. Dette kan gi deg innsikt i hva hennes nye etternavn er.

3 Se etter noen kontaktinformasjon gjennom søkeresultatene som kan knyttes til kvinnen du søker. Kontakt noen som kanskje vet hvordan de skal komme i kontakt med henne direkte via e-post eller telefon. For eksempel: Hvis du ser at hun skrev en artikkel for en avis, ta kontakt med avisen for å se om de har noen nylige e-postadresser for henne.

Sosiale Media Networks

4 Få på datamaskinen og gå til nettstedet www.facebook.com. Søk etter din venn ved fornavn og pikenavnet. Se på resultatene for noen bilder eller informasjon som kan matche din venn, selv om etternavnet kommer forskjellig i søkeresultatene, da dette kan være den nye etternavn.

5 Klikk på "send en melding" når du finner noen som kan være knyttet til hvem du søker. Send en melding som spør om de er faktisk den personen du leter etter.

6 Gjenta trinn 1 for noen venner eller familiemedlemmer som kanskje vet hvordan de skal ta kontakt med kvinnen du leter etter, så de kan være på Facebook, og hun kan ikke.

7 Gjenta trinn 1 til 3 på andre sosiale medier området, som for eksempel MySpace, Linkedin, Friendster, MakeOutClub eller Classmates.com (hvis du gikk på skole med kvinnen).

Annen

8 Få på datamaskinen og gå til webområdet www.411.com, som er en digital telefonboken. Søk etter kvinnen ved hennes fornavn og pikenavnet og hvor du tror hun lever. Mens hennes navn kan ha endret seg, er mange ganger oppføring utdatert i den digitale telefonboken, siden den ikke blir oppdatert daglig.

9 Søk på nettstedet www.google.com under "folk søker" og forskning hvert alternativ for å finne ut hvilken som ville fungere best for den personen du søker. Noen er gratis; noen koster penger.

10 Hvis alt annet mislykkes, leie en privat etterforsker. Gi ham all den informasjonen du kjenner, og han vil prøve å finne personen.

Hint

  • Se etter familie og venner hvis den faktiske personen ikke kan bli funnet, så vil de sannsynligvis ha mer informasjon enn du og kan ha en gjeldende etternavn for å gjøre søket enklere.
  • Hvis en kvinne ikke vil at du skal finne henne, slutte å prøve. Vedvarende søke og bruke tiden venner og familie kan komme av som stalking og kan anses som ulovlig.