Hvordan finne en plakat på YouTube

En plakat på YouTube, mer ofte referert til som en "bruker" eller en "uploader", er noen som har en YouTube-konto og heller bruker den til å legge igjen kommentarer på videoer eller å laste opp videoer av sine egne. Du kan plassere plakaten offentlige kontoen siden hvis du kjenner henne brukernavn. Den offentlige kontoen listene brukerens offentlig informasjon, for eksempel land og bursdag, samt kommentarer som brukeren har forlatt og videoer han har lastet opp.

Bruksanvisning

1 Åpne nettleseren. Enter "YouTube.com/user/" i URL-feltet. Trykk enter." Du skal se din egen YouTube-konto hvis du er logget inn, eller en påloggingsside hvis du ikke. Kontroller at du har angitt riktig nettadresse hvis du ikke ser noen av disse sidene.

2 Legg plakaten brukernavn til slutten av nettadressen. For eksempel, hvis avsenderen brukernavn er "YouTuber," URL skal se slik ut: "YouTube.com/user/YouTuber".

3 Klikk på "Abonner" -knappen på plakaten profil for å abonnere på hans kanal. Du vil motta varslinger når han laster opp en video, og du trenger ikke å oppgi sitt brukernavn i URL manuelt.