Hvordan finne en produktnøkkel i Microsoft Student hjemmekontor

Microsoft Student Home Office programvare leveres med en produktnøkkel som gir deg tilgang til fullversjonen av programvaren og gir muligheten til å registrere programvaren. Hvis du mister eller roter bort produktnøkkelen, vil du ikke være i stand til å overføre programmet til en ny datamaskin eller få den fullstendige versjonen igjen etter å utvinne den opprinnelige datamaskinen til fabrikktilstand. Det er flere måter du kan finne produktnøkkelen hvis du trenger det.

Bruksanvisning

1 Spør deg selv hvordan den fullstendige versjonen produktnøkkel ble oppnådd. Har datamaskinen kommer med den fullstendige versjonen av Microsoft Student Home Office allerede er installert? Visste du kjøpe lisens online fra prøveversjonen? Visste du kjøpe fullversjonen, og har en CD som ble brukt til å installere programmet?

2 Se etter produktnøkkelen basert på responsen til forrige spørsmål. Hvis fullversjonen er installert på datamaskinen ved kjøp og deretter se på billett datamaskinen kom inn for produktnøkkelen. Hvis det ble kjøpt og installert via CD, finner CD-etui og produktnøkkelen klistremerke vil vises på saken. Hvis du har kjøpt fullversjonen online så sjekk din e-post eller kvittering for produktnøkkelen.

3 Kontakt Microsoft support hjelp av koblingen i ressurs-delen hvis du fortsatt ikke kan finne produktnøkkelen for å få en ny. Microsoft vil lede deg gjennom prosessen med å løse inn produktnøkkelen problemet.