Hvordan finne en Proxy Port

Når du kobler til internett, er det alltid en sikkerhetsrisiko. Hackere prøver å bruke sikkerhetsbrudd i nettverket for å få tilgang til viktige filer på datamaskinen din. En ekstra nivå i forsvaret er å bruke en proxy-server. Det er en barriere mellom Internett og din personlige nettverk. Den kan også brukes av bedrifter til å filtrere ut nettsider de ikke ønsker sine ansatte til å besøke. Du kan finne portnummeret som er knyttet til IP-adressen ved å søke på verktøy linjen i nettleseren.

Bruksanvisning

1 Åpne nettleseren

2 Klikk på "Tools" bar i fanemenyen i nettleseren.

3 Gå til "Valg" og velg "Network".

4 Gå til "Innstillinger" og du vil bli tatt til en liste over Internett-tilkoblinger. Hvis nettleseren er satt opp for en proxy, vil portnummeret være oppført til høyre for proxy.

5 Sjekk whatismyipaddress.com (se referanser) for informasjon om uoverensstemmelser mellom ulike nettlesere. Explorer, Firefox, Opera og Chrome alle har litt forskjellige navn på noen av menyene (for eksempel "Innstillinger '' versus" Nettverksinnstillinger "eller LAN Settings"), men de er alle i utgangspunktet på samme sted.