Hvordan finne en tapt administratorpassord

Hvordan finne en tapt administratorpassord


Det er et par måter å gjenopprette et administratorpassord for Windows. En tredjeparts passord utvinning verktøyet vil avdekke en tapt administratorpassord, og flere typer er tilgjengelig på nettet, typisk for et gebyr. Forvent å betale mellom $ 10 og $ 150 per august 2010 for et verktøy. Ellers kan passordet tilbakestilles med Windows Forgotten Password Wizard, hvis en reset disk ble opprettet for kontoen.

Bruksanvisning

1 Installer en tredjeparts passord utvinning verktøyet på datamaskinens harddisk eller en oppstartbar USB flash-stasjon. Bruk et passord utvinning verktøyet med funksjoner som vil gjenopprette, tilbakestille eller overføre Windows administratorpassord.

2 Sett en tom CD-RW disk i CD / DVD skrivbar stasjon. Hvis du ikke klarer å logge seg på Windows med en annen konto, eller datamaskinen er ikke utstyrt med en CD / DVD skrivbare stasjonen, finne en annen datamaskin for å brenne og lage passordet gjenopprettings-CD.

3 Finn passordgjenoppretting-filen du lagret på harddisken. Bruk en CD-brenner verktøy for å brenne passordgjenoppretting ISO-filer på en tom CD-RW disk. Hvis passordgjenoppretting ISO-filene ble lagret på en oppstartbar USB flash-stasjon, er det ikke nødvendig å brenne filen til en tom CD-RW disk.

4 Følg CD-brenner instruksjoner for å lage en oppstartbar CD. Etter at brenneprosessen er ferdig, fjerner passordet gjenopprettings-CD fra stasjonen, eller koble fra oppstartbar USB flash-stasjon fra datamaskinens USB-port.

5 Start datamaskinen på nytt. Før Windows starter opp, trykk på "F1" eller "F2" tasten for å få tilgang til Basic Input / Output System (BIOS). Oppstartsrekkefølgen må endres slik at datamaskinen starter fra passordgjenoppretting CD eller oppstartbar USB flash-stasjon. Følg instruksjonene på BIOS-skjermen for å endre oppstartsrekkefølgen. Trykk på "ESC" tasten for å lagre endringene og avslutte BIOS.

6 Plasser passordet gjenopprettings-CD inn i CD / DVD-skrivbare stasjonen, eller koble oppstartbar USB flash-enheten i en USB-port. Start datamaskinen på nytt, noe som vil starte opp fra passordgjenoppretting CD eller oppstartbar USB flash-stasjon. Følg instruksjonene på passordgjenoppretting verktøyet er skjermen for å gjenopprette "Administrator" passord.

Hint

  • I senere versjoner av Windows, kan du bruke "Glemt passord Wizard" for å nullstille en "Administrator" passord, hvis et passord diskett ble tidligere opprettet for kontoen. Sett disken inn i datamaskinens diskettstasjon og følg "Password Reset Wizard" instruksjonene på skjermen for å opprette et nytt passord. Deretter logger deg på Windows med det nye passordet.