Hvordan finne et chatterom ISP

Hvordan finne et chatterom ISP


En ISP er en Internett-leverandør, et selskap som tilbyr Internett-tjenesten til boliger og bedrifter. Chatterom må kjøre gjennom Internet Service Provider til personen eller selskapet som eier og driver chatterommet. Finne Internet Service Provider vil trolig bare gi deg en generell plassering, men i noen tilfeller bare navnet på Internett-leverandøren kan svare på hva spørsmål du måtte ha om chatterommet.

Bruksanvisning

1 Finn chatterommet du ønsker å vite om, og ta oppmerksom på nettsiden adressen til chatterommet.

2 Åpne start-menyen og velg "Kjør". Skriv "msconfig" i boksen og klikk "Run." Dette vil åpne opp ledetekst-boksen.

3 Skriv "ping" etterfulgt av et mellomrom og nettsiden adressen til chatterommet. For eksempel, hvis du ønsket å finne IP-adressen til en side på Yahoo chat, ville du skriver inn "Ping yahoochat.com" uten anførselstegn. Ledeteksten funksjonen vil pinge nettsiden og returnere en numerisk adresse eller IP-adresse.

4 Skriv inn numeriske IP-adressen til en søkeboks på noen ISP locator verktøyene som finnes på nettet. Noen er oppført på ressurser. Hit "søk" eller "få informasjon" når du har skrevet inn adressen. Den locator vil vanligvis returnere plasseringen av ISP. I noen tilfeller kan du også få navnet på selskapet som driver ISP. De fleste locator er fri for denne informasjonen. Du kan abonnere på deres tjeneste eller betale en avgift for å finne ut mer detaljert informasjon om ISP i spørsmålet.