Hvordan finne faksnumre for enhver bedrift i USA

Hvordan finne faksnumre for enhver bedrift i USA


Mange bedrifter har faksnumre for å motta korrespondanse som fakturaene, kontor notater og andre viktige dokumenter. Finne et selskap faksnummer kan være utfordrende, men ikke umulig. Noen selskaper har ikke faksmaskiner, og andre ikke fritt avsløre denne informasjonen til allmennheten. Ved å bruke tilgjengelige ressurser, for eksempel Internett, finne et faksnummer kan være enkle.

Bruksanvisning

1 Kontakt virksomheten via telefon eller e-post. Be om faksnummeret og skriv inn nummeret i en bærbar PC. Se i den bærbare når du fakser dokumenter.

2 Logg inn på selskapets webside. Finn og klikk på "Kontakt oss" lenken. De fleste selskaper liste kontaktinformasjon under denne overskriften, inkludert et faksnummer.

3 Besøk nettsteder som yellowpages.com eller free411.com. Skriv inn navnet på virksomheten inn i området søkemotor og innspill virksomhetens plassering. En liste vises med selskapets kontaktinformasjon og nettsted. Klikk på linken for mer detaljert informasjon. Noen nettsteder bare gi en primær virksomhet nummer. I slike tilfeller ringe hovedtelefonnummeret og be om faksnummeret, hvis det er aktuelt.

4 Bruk Googles søkemotor funksjonen. Input selskapets navn, etterfulgt av uttrykket "faksnummer." Se gjennom søkeresultatene og registrere faksnummeret i en notatbok eller på et ark.