Hvordan finne gratis online RPG spill

Det finnes tusenvis av spill på nettet for å spille, men å finne en god gratis rollespill er ikke alltid lett. Det er noen generelle regler å følge når du prøver å finne en god gratis RPG online og det er noen etablerte rollespill som du bør prøve ut.

Bruksanvisning

1 Bestem deg for hva slags RPG du ønsker å spille. Bestem om du ønsker å spille en MMORPG, som er et massivt multiplayer rollespill, eller hvis du ønsker en enkelt spiller rollespill. Tenk innstillingen du ønsker å spille i, slik som futuristisk eller fantasy-basert.

2 Søk på Internett for en ideell gratis online RPG. Dette kan ikke finne deg et spill for å spille med en gang, men det kan gi deg noen gode leads i noen online rollespill. Du må vasse gjennom mange dårlige spill også.

3 Besøk OnRPG.com. På venstre side av siden er en link som sier "Free MMORPGs" som du kan klikke på for å få en stor liste over gratis rollespill. Mange av dem vil ikke være for deg, men du kan sikkert finne noen som du liker.

4 Prøv ut Runescape. Runescape er et fantasy-basert massivt multiplayer online rollespill. Det er gratis og har flere spillere enn de fleste online rollespill. Du kan lage din egen karakter, slåss, nivå opp, og selv selge varer i Runescape.

5 Gi Riket avsky en sjanse hvis du er ute etter en mer humoristisk RPG. Riket avsky bruker stokk tall for figurmodeller, kjøtt som valuta og har Turtle Tamers og Pastamancers for tegn.

Hint

  • Hvis du finner et spill du liker, rekruttere andre til å spille det. Dette vil gi deg noen å spille med og bidra til å vokse samfunnet hvis det er et flerspillerspill.