Hvordan finne hemmeligheter om folk du kjenner

Hvordan finne hemmeligheter om folk du kjenner


Økende folk stole på sine personlige opplysninger til sosiale nettverk nettsteder, uten å vite den informasjonen de gir kan leve på et sted på Internett. For eksempel folk søkemotorer som inkluderer Pipl og Spokeo holde detaljert informasjon om millioner av nettbrukere. Med riktig besluttsomhet og nettbaserte verktøy, kan du avdekke tidligere ukjente fakta om folk du kjenner.

Bruksanvisning

1 Hold en journal, elektronisk eller på papir i en bærbar PC. Du vil spille inn fakta informasjons og hemmeligheter du lærer om folk du kjenner i dette tidsskriftet.

2 Bruk et folk søkemotor for å starte søket. Søkemotorene vil returnere en side med resultater basert på en persons navn. Mange ganger gamle sosiale nettverk profiler dukker opp på listen. Bla gjennom resultatene, noe som er vanskeligere med vanlige navn.

3 Gjennomgå sosiale nettverk profiler for informasjon. Det hender folk sende meldinger til deres MySpace, Facebook og Twitter-kontoer samtidig i en emosjonell tilstand, senere glemme de postet den meldingen. For eksempel, beholder Twitter en kopi av hver offentlig melding postet, selv om personen slettet den. Du kan finne en saftig hemmelighet noen ment å dekke opp.

4 Utfør en bakgrunnssjekk på personen. Mange nettsteder annonsere tjenester for å utføre grunnleggende til svært detaljerte bakgrunnen sjekker på mennesker. De fleste tjenester kreve et gebyr, så vær forberedt på å skall ut kontanter hvis du bruker denne metoden.

5 Søk etter personens navn i lokale rettsboken. Stat, fylke og by baner begynner å gjøre sine rettsboken offentlig kjent via Internett. Noen statlige rettssystemene la deg søke i flere fylker på en gang for en persons navn. Hvis du finner en match, så kan du få grunnleggende informasjon om rettssaken, eventuelt gi deg ny informasjon i søket.