Hvordan finne informasjon på en person for Free

Når du vurderer å gjøre med en fremmed - enten det er en potensiell leietaker, nye utleie eller online dato - vil du kanskje få all den informasjonen du kan på vedkommendes bakgrunn. Du kan ringe ditt lokale politi etat eller lensmanns instituttets ikke-nødnummer og spør om de vil kjøre en engangs kriminell sjekk for gratis - hvis de har tid og arbeidskraft, og hvis du ber høflig, de kunne. Eller du kan betale et byrå til å kjøre omfattende bakgrunnen sjekker for et gebyr. Men takket være internett, andre måter å finne informasjon om en person er tilgjengelig.

Bruksanvisning

1 Begynn med navnet. Ved hjelp av en søkemotor som Google, gjør et søk under personens navn, inkludert både den fulle fornavn og noen felles kortere versjoner (dvs. se under både "Thomas Jones" og "Tom Jones). Noter ned eventuelle tilknyttede telefonnumre, adresser, bedrifter eller steder. Bruk alle de store søkemotorene, fordi noen ganger Yahoo vil inneholde informasjon som Google ikke gjør det.

2 Begrens søket ved å gjøre et andre søk, inkludert informasjon du vet eller har lært fra de opprinnelige søk. Søk etter navn og byen eller navn og virksomhet. Også gjøre et søk på bare telefonnummeret, som vil dukke opp ting som annonser som kanskje ikke inneholder personens navn. Ved hjelp av en omvendt telefon oppføring området, for eksempel Switchboard.com, kan du få en adresse i forbindelse med en oppført telefonnummer.

3 Finn avisene nærmest personens kjente adresser og søke gjennom avisens nett arkiver etter historier nevne det navnet. Også gjøre arkiv søk på noen adresser, telefonnumre eller bedrifter du har oppdaget i forbindelse med navnet. Mange aviser grense frie arkiv søkene til de siste ukene, men dette søket kan slå opp noe senere. Noen ganger et nettsted vil vise deg de første linjene av en eldre historie, som kan gi deg nok informasjon til å bestemme om du vil betale for å lese den.

4 Søk offentlige registre på nettsteder for nærliggende fylker, med navn og adresse. Eiendom poster for postadresse vil fortelle deg hvem som eier bygningen der personen bor. States variere på deres tilgang til kriminelle poster, men alle vil tillate deg å kjøre navnet gjennom oversikten over registrerte seksualforbrytere og aktuelle innsatte. Nasjonale og statlige sex-lovbryteren registre og innsattes locator er tilgjengelig på nettet.

5 Søk etter navnet i bedrifter eller organisasjoner. Hvis du har oppdaget at personen du undersøker har en eiendomsmegler lisens, for eksempel søke etter navnet på nettsteder for lokale eiendomsselskaper.

6 Gjør et bildesøk-bare i Google Images for å se om det er et elektronisk bilde av personen. Mens i Google, søk etter navn og adresse separat i Google News for å se om de har vært omtalt i siste nyhetsartikler. Hvis du har en adresse, kan Google maps kan du faktisk se på huset, som kan fortelle deg hva slags nabolag personen bor i.

7 Søk online-only samfunn som Facebook, MySpace, ZabaSearch, Zoominfo, Linked-in, Twello (etter Twitter-brukere), og AOL. Fordi mange ikke avsløre sine fulle navn i noen sosiale nettverk, kan det hende du må søke etter bare fornavn, fornavn og by, eller under andre ledetråder du har avdekket fra tidligere søk. Mange bruker det samme ordet elementene i flere skjerm navn; hvis du oppdager personen bruker et skjermnavn med ordet "ulven" i det på AOL, det er en god sjanse MySpace-side inneholder også det ordet eller bilder av en ulv. Sosiale nettverk nettstedet sider inkluderer ofte bilder og lister over venner, noe som kan føre deg til mer informasjon.

Hint

  • Kjør ditt eget navn og kontaktinformasjon gjennom denne prosessen for å se hva andre kan finne ut gratis om deg.
  • Ikke alt du leser på internett er sant; få uavhengig bekreftelse fra en andre kilde når det er mulig.