Hvordan finne Internett-historie på Vista

Hvordan finne Internett-historie på Vista


Enten du ønsker å finne en favoritt nettside du ikke husker eller trenger å sørge for at andre databrukere besøker eneste aktuelle nettsteder ved hjelp av internett, minner internett historie i Windows Vista er en enkel måte å se en liste over nettsteder besøkt av datamaskin brukere i kronologisk rekkefølge. Ved å sjekke leserloggen, kan du klikke på en Web-adresse inkluderes i historien for å bli omdirigert til området som ble besøkt.

Bruksanvisning

1 Start nettleseren. Avhengig av datamaskinens oppsett og innstillingene når du installerer nettleseren, kan snarveien befinne seg på oppgavelinjen eller i Start-menyen. I begge tilfeller finne nettleseren som du og andre bruker til å surfe på Internett på Vista-datamaskinen, og starte den.

2 Kontroller Internett-forbindelsen ved å la nettleseren laster inn standard hjemmeside. En aktiv Internett-tilkobling er nødvendig for å besøke noen av sidene i historien.

3 Åpne historie. De nødvendige skritt variere fra Vista nettleser. Klikk på "Favoritter" knappen hvis du bruker Internet Explorer, og velg "History" -kategorien. Historien vil bli vist med de nyeste oppføringene første.

Åpne "History" -menyen øverst på skjermen, og klikk på "Show All History", hvis du bruker Firefox. Historien er organisert av hvor lenge siden hver nettstedet ble sist besøkte, med områder organisert i egne mapper avhengig av tiden som har gått siden forrige besøk.

Klikk på "Verktøy" -knappen, representert ved et bilde av en skiftenøkkel i øverste høyre hjørne av skjermen, hvis du bruker Google Chrome nettleser. Velg "History" ved å klikke på den. Alternativt kan du trykke "Ctrl-H" når som helst for å få tilgang til historien når Chrome er åpen.

Klikk på "History" -menyen øverst i nettleservinduet, hvis du bruker Safari. Deretter velger du "Show All History."

4 Gjennomgå historien. Med Vista Internet historie åpnet, kan du lese Internett-aktivitet i hver nettleser. Ved å klikke på et nettsted navn vil lansere nettstedet.