Hvordan finne klienter på Linkedin

Hvordan finne klienter på Linkedin


Linkedin (linkedin.com), en av de mest populære profesjonelle nettverk nettsteder på nettet, er et flott verktøy for bedriftseiere og konsulenter på jakt etter kunder. Linkedin tilbyr mange måter å presentere dine kvalifikasjoner og kompetanse, nettverk med målgruppen og søke direkte for potensielle kunder. For å starte, tenke nøye gjennom den ideelle klienten. Å ha en målrettet klientprofil gjør det lettere å oppnå positive resultater ved bruk Linkedin som en bedrift utviklingsverktøy.

Bruksanvisning

1 Opprett en personlig profil som tiltrekker seg kunder. Før du kontakter noen på Linkedin, sørge for at profilen din presenterer dine kvalifikasjoner nøyaktig og profesjonelt. En kvalitetsprofil inneholder en overskrift og sammendrag som tydelig la kundene vet hvem du er og hva du har å tilby. Hvis du vil redigere din profil, velger du "Rediger profil" fra "Profil" drop-down menyen på menylinjen.

2 Opprett et firma for å vise frem selskapets produkter og tjenester. For å gjøre dette, klikk på "Companies" på menylinjen, og klikk på "Legg en Company" linken til høyre på siden da.

3 Søk etter potensielle kunder på Avansert People Search. For å åpne denne siden, klikker du på "Avansert" linken til høyre for søkefeltet i øvre høyre hjørne av skjermen. Du kan søke etter personer ved hjelp av nøkkelord, stillingstittel, sted, bedrift eller bransje. For eksempel kan du søke etter folk som jobber i Consumer Electronic industrien, har ordet "markedsføring" i tittelen og leve innenfor 100 miles fra Los Angeles.

4 Søk etter potensielle kunder på søke Companies siden. For å åpne denne siden, klikk på "Companies" på menylinjen, og velg deretter "Søk Companies" -kategorien. Du kan søke etter bedrifter etter nøkkelord, sted, bransje, bedriftsstørrelse eller Fortune 1000-nivå. For eksempel kan du søke etter Internett-selskaper i nærheten av New York City med mer enn 100 ansatte. På et firma, kan du lære om et selskaps produkter, tjenester, medarbeidere, nyheter og mer. Hvis et selskap ser ut som et godt prospekt, klikk på "Følg selskapet" for å motta oppdateringer om sin virksomhet.

5 Nettverk med potensielle kunder som bruker Linkedin-grupper. Linkedin-grupper gir en måte for likesinnede for å diskutere felles interesser, dele nyheter og post arbeidsplasser. For å søke etter mulige grupper til å delta, klikk på "Grupper" linken på menylinjen. Se etter grupper knyttet til yrke, samt grupper som målet kunder kan delta.

6 Eventuelt oppgradere til en av LinkedIns premium kontoer. Med en oppgradering, er du i stand til å kontakte noen Linkedin-medlem direkte ved hjelp av sin InMail service, vise utvidede profiler av Linkedin medlemmer, tilgang Premium Søk filtre og mer. For å oppgradere, klikk på "Oppgrader Min konto" linken nederst på siden.

Hint

  • Ikke spam potensielle kunder med uønskede salg meldinger. Linkedin har liten toleranse for spam eller overdreven markedsføring, og denne aktiviteten kan sette din konto stående. I stedet, ta kontakt med potensielle kunder via sin godkjent InMail eller via tradisjonell markedsføring metoder som kald ringer eller direktereklame.