Hvordan finne lovlig arbeid i hjemmet transkripsjon Jobs

Hvordan finne lovlig arbeid i hjemmet transkripsjon Jobs


Sliter med å finne lovlig arbeid i hjemmet transkripsjon jobber? Enten din spesialitet er medisinske, juridiske, corporate, finansielle, generell eller annen kontordame og / eller transkripsjon og arbeid,

legitime selskaper som ansetter hjemme baserte transcriptionists finnes. Å vite hvordan og hvor du finner disse arbeidsplasser og bedrifter er ikke så vanskelig som du kanskje tror.

Bruksanvisning

1 Hvis du ikke har transkripsjons utdanning, opplæring eller erfaring - få det. Takket være Internett, utdanning og opplæring for en transkripsjon karriere hjemme er enklere enn noen gang. Finn en skole eller et program som tilbyr transkripsjon trening.

2 Bestem hva slags transkripsjon arbeid og jobber du er kvalifisert for. Foruten medisinsk transkripsjon arbeid, er det et stort utvalg av andre on-demand transkripsjon arbeid tilgjengelig i andre områder som: juridiske, økonomiske, corporate, nyheter, media, etc ...

3 Oppdater og / eller redigere din CV. Få den nåværende og ser det er best. Konkurransen for arbeid i hjemmet arbeidsplasser kan være hard slik at du ønsker din CV til å skille seg ut.

4 Søk om arbeid i hjemmet transkripsjon jobber. Gå til "Ressurser" nedenfor og klikk på arbeid i hjemmet transkripsjon oppføringer å henvende seg direkte til de selskapene som ansetter hjemme-baserte transcriptionists. Du kan også søke online jobbportaler og nettsteder som liste ledige stillinger.

5 Følge opp. Ikke bare søke på jobber og forsvinne! Vent et par uker, og ta kontakt med hvert enkelt selskap for å la dem vite at du er ivrig og interessert. Når du kontakter dem, enten via telefon eller e-post eller annet, fortell dem at du sjekker om status på søknaden din.

6 Bli nødvendig og / eller nødvendig for transkripsjon og diktat utstyr og / eller programvare. Hvert selskap bruker forskjellig utstyr og plattformer slik at jeg ville vente til du faktisk få leid med et selskap før rushing ut og bruke en haug med penger. Mange bedrifter vil refundere deg for utstyr og / eller programvare.

Hint

  • Beskytt deg mot arbeid i hjemmet svindel. En lovlig arbeid i hjemmet jobben vil aldri bli annonsert som en "inntektsmulighet". Enda viktigere, vil en legitim arbeidsgiver alltid krever at du fylle ut en søknad sysselsetting og / eller sende inn en CV, men vil aldri be deg om å betale dem et gebyr som en betingelse for å bli ansatt. Men å måtte kjøpe eget utstyr og / eller programvare er legit utgifter.