Hvordan finne Min datamaskin Certificate of Authenticity

Hvordan finne Min datamaskin Certificate of Authenticity


Datamaskinens sertifikat av autentisitet (noen ganger referert til som COA) inneholder Windows CD-nøkkel. Du trenger denne CD-nøkkelen hvis du noen gang ønsker å installere operativsystemet på nytt eller for å få hjelp med feilsøking fra Microsoft. Å ha sertifikatet kan du også vite at du har et ekte eksemplar av Windows som er lisensiert, ikke en ulovlig kopi. Sertifikatet er ikke alltid på samme sted, og det er lett kastet ut hvis du ikke er forsiktig når du åpner den nye datamaskinen.

Bruksanvisning

1 Hold alle papirene som opprinnelig fulgte med datamaskinen, og gå gjennom hver side på jakt etter sertifikatet. Det kan være på en liten klistremerke på noe papir, eller til og med inne i manualen.

2 Se på CD-coveret og selv på CD. Den COA kan være på utsiden eller innsiden av CD-coveret. Det er ikke sannsynlig at det vil være på CD, men det skader ikke å sjekke. Også se på datamaskinen saken selv - foran, bak og på innsiden.

3 Ring datamaskinprodusenten som har gjort datamaskinen. Produsenten kan ha satt COA i et merkelig sted, eller kanskje til og med har holdt det.