Hvordan finne og erstatte manglende systemfiler i Vista Ultimate

Microsoft Windows Vista Ultimate inneholder visse tilleggsfunksjoner som ikke finnes i Vista Home Premium, Home Basic og Vista Business operativsystemer. Windows Vista Ultimate er utviklet for å eliminere muligheten for kritiske systemfeil og fil korrupsjon, men malware, programvareoppdateringer og andre forhold kan føre til at operativsystemet kan føre dem likevel. Kjøre System File Checker verktøyet vil gjøre jobben med å erstatte manglende eller korrupte systemfiler i Windows Vista Ultimate en lett oppgave.

Bruksanvisning

Bruke System File Checker Tool

1 Klikk på "Start" -menyen ikonet, plassert nederst til venstre på skrivebordet. Skriv "cmd" i søkeboksen gitt på startmenyen.

2 Merk og høyreklikk på "cmd" program oppført på menyen ruten ved hjelp av musen. Velg "Kjør som administrator" alternativet oppført i dialogboksen.

3 Skriv inn administratorpassordet, hvis du blir bedt om.

4 Tillat ledeteksten vinduet for å laste og skriv "sfc / scannow". Trykk Enter-knappen for å starte skanningen.

5 Lukk ledetekstvinduet og bruke datamaskinen på vanlig måte, eller prøve å kopiere feilene som følge av manglende systemfilen. Hvis problemet vedvarer, må følge instruksjonene i neste avsnitt.

Gjenopprette operativsystemet

6 Åpne Start-menyen og skriv "systemgjenoppretting" i søkeboksen. Klikk på "System Restore" menyvalget oppført.

7 La Systemgjenoppretting programvinduet for å laste. Velg "Velg et annet gjenopprettingspunkt" alternativet, etterfulgt av "Neste" -knappen.

8 Velg et passende gjenopprettingspunkt fra alternativene. Pass på å velge et gjenopprettingspunkt som forut for den opprinnelige utseendet på systemfeil. Klikk på "Neste" -knappen for å starte gjenopprettingsprosessen.

9 Velg "Finish" -knappen når du blir bedt. La datamaskinen starte på nytt automatisk før du gjenopptar normal drift.