Hvordan finne og gjenopprette en slettet fil på datamaskinen

Hvordan finne og gjenopprette en slettet fil på datamaskinen


Å nei! Du ved et uhell slettet en fil fra datamaskinen din som, oops, du faktisk trenger! Ikke frik ut ennå - du har noen alternativer før filen forsvinner inn, vel ... ingenting. Her er fremgangsmåten for å prøve og gjenopprette filen - ingen garantier, men de er definitivt verdt et forsøk hvis den filen var like viktig som du sier det er!

Bruksanvisning

1 Første skritt? Stoppe alt. Ikke gå å lage nye filer, lagre filer, flytte filer, ingenting. Det første stedet du ønsker å se er papirkurven på datamaskinen - sjansene er, filen er riktig der venter det endelige død. Men hei, det visste du ville komme tilbake for det!

2 Ok, så filen er ikke der. Ingen stor sak, her er noen ideer. Det finnes programmer der ute som er gratis programvare for å hjelpe deg å finne de slettede filer fra datamaskinen din. Jeg har en link til noen av dem ned i ressurser i denne artikkelen. Disse er alle velkjente, godt brukt freeware programmer som kan hjelpe deg å gjenopprette slettede filer.

3 Avhengig av hvilket program du velger å bruke, vil avhenge av trinnene. Men med alle de freeware programmer som kan brukes til å gjenopprette slettede datafiler, trinnene er i utgangspunktet det samme. Du vil kjøre en scan på datamaskinen for å finne nylig slettede filer, og da vil du bli vist filene. Finn filen du mangler fra listen, og ta-da! Oppdrag utført!